fbpx
Valikko Sulje

Biomed Ashwagandha Shoden®-uute 60 kaps.

26,30
219,17 /0,1Kg

Hidasta Elämää Ashwagandha Shoden®-uute

  • Adaptogeenina pitkään käytetty
  • Stressin lievitykseen
  • Kestävyyden lisäämiseen

Varastossa

Biomed Ashwagandha Shoden®-uutteen bioaktiiviset aineosat on suojattu mikrokapseloinnilla. Ashwagandhaa on pitkään käytetty adaptogeenina. Sitä on käytetty tukemaan henkistä ja fyysistä suorituskykyä, kestävyyttä sekä palautumista. Sitä on käytetty lievittämään stressiä ja ahdistusta sekä parantamaan unen laatua. Lisäksi ashwagandhaa on käytetty tukemaan testosteronin tuotantoa. Ashwagandhan toiminta-aktiivisuus vähenee joutuessaan kosketukseen mahahapon kanssa, joten tämän tuotteen ainesosat on suojattu mikrokapseloinnilla. Näin elimistö pääsee hyödyntämään tehokkaasti ashwagandhan vaikutukset.

Vuorokausiannos sisältää
Standardoitu ashwagandhauute (Shoden®) 160 – 320 mg
Josta withanolideja vähintään 13,1 %  21-42 mg

Annostus

1-2 kapselia päivässä 1-2 tuntia ennen ruokailua tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.

Ainesosat
Mikrokapseloitu standardoitu Ashwagandha Shoden® –uute (35 % withanolideja), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, puhdistettu vesi).

Ei raskaana olevilla tai imettäville, koska tutkimustietoa ashwagandhan vaikutuksista raskauteen ja imetykseen ei ole tarpeeksi.

Pakkaus sisältää kuiva-ainepussin (silicageeliä, ei syötäväksi). Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Brand

Biomed

Paino0.12 kg
0