fbpx
Valikko Sulje

Tietoa meistä

TerveysIdea on olemassa voimaannuttaakseen sinua vitamiinien, superfoodien sekä luonnonkosmetiikan kautta. TerveysIdean valikoima koostuu laadukkaista, turvallisista ja hyödyllisistä ravintolisistä. Sinun on helppo löytää tarvitsemasi TerveysIdeasta, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä hyvinvoivaan ja terveeseen elämään.

TerveysIdea seuraa terveys- ja hyvinvointialan ajankohtaisia innovaatioita ja uutisia. Arvostamme alalla vuosikymmenien aikana kerääntynyttä luotettavaa tietoa ja tietämystä ravintolisistä ja itsehoidosta.

Kauppiaana häärää terveystieteiden maisteri ja terveydenhoitaja. Minulla on monipuolinen kokemus ja ymmärrys terveysasioista useasta näkökulmasta. Eniten uskon siihen, että jokainen askel kohti terveempää elämää kannattaa aina!

Olen työskennellyt terveyskaupan alalla useiden vuosien ajan. Tiedän, mikä on oleellista, kun käytät ravintolisiä itsehoitoon ja terveytesi edistämiseen. Meiltä löytyy myös yli 10 vuotta verkkokauppakokemusta, joten saat palvelua tehokkaasti ja luotettavasti kaupassa asioimisenkin näkökulmasta!

Toivommekin, että löydät TerveysIdea-verkkokauppasivustolta sujuvasti ja helposti kaikki tarvitsemasi ravintolisät arkeen sekä ideoita ja inspiraatiota terveeseen ja hyvinvoivaan elämään!

X