fbpx
Valikko Sulje

Tietoa meistä

TerveysIdea on olemassa voimaannuttaakseen sinua arjessa ravintolisien, superfoodien sekä luontaiskosmetiikan kautta. TerveysIdean valikoima koostuu laadukkaista, turvallisista ja hyödyllisistä tuotteista. Näin sinun on helppo löytää tarvitsemasi ja sinulle jää enemmän aikaa keskittyä hyvinvoivaan ja terveeseen elämään.

TerveysIdea seuraa terveys- ja hyvinvointialan ajankohtaisia innovaatioita ja uutisia. Arvostamme myös alalla vuosikymmenien aikana kerääntynyttä luotettavaa tietoa ja tietämystä ravintolisistä ja itsehoidosta. TerveysIdean toiminnassa ja tuotevalikoimassa on huomioitu kaikki tämä tieto ja osaaminen.

Kauppiaana pystyn löytämään ja tarjoamaan mahdollisimman optimaalisia tuotteita juuri sinulle. Olen koulutukseltani terveystieteiden maisteri (pääaineena terveyskasvatus) ja terveydenhoitaja AMK. Minulla on monipuolinen terveysalan työkokemus ja sitä kautta ymmärrys terveyteen liittyvistä asioista useasta näkökulmasta. Saat TerveysIdean sivuilta ideoita ja inspiraatiota, jotka voit kokea aidosti hyödyllisiksi arjessasi! Uskon nimittäin, että jokainen askel kohti terveempää elämää kannattaa aina!

Olen työskennellyt terveyskaupan alalla useiden vuosien ajan, joten tiedän, mikä on oleellista, kun käytät ravintolisiä itsehoitoon ja terveytesi edistämiseen. TerveysIdeasta löytyy myös yli 10 vuotta verkkokauppakokemusta, joten saat palvelua tehokkaasti, luotettavasti ja oman näköisesti kaupassa asioimisenkin näkökulmasta!

Toivommekin, että löydät TerveysIdea-verkkokauppasivustolta sujuvasti ja helposti kaikki tarvitsemasi ravintolisät arkeen sekä ideoita ja inspiraatiota terveeseen ja hyvinvoivaan elämään!

0