fbpx
Valikko Sulje

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaselosteemme tästä.

Toimitusehdot lyhyesti:

  1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
  2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 – 3 arkipäivää.
  3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä TerveysIdea.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse kauppa(at)terveysidea.fi tai puhelimitse 040 5339 202 (ma-pe 10-15)
  4. TerveysIdea.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy TerveysIdea.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta TerveysIdea.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 – 3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Ilmainen toimitus Postin ja Matkahuollon toimipisteisiin yli 59€ ostoksista! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoksista!

Nouto valitsemastasi Postista, hinta 5,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 5,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

Postin kotiinkuljetus, hinta 10,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 5,90€

Nouto lähimmästä pakettipisteestä tai R-kioskista, hinta 5,90€

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi Matkahuollon pakettipisteistä. Matkahuollon pakettipisteinä toimivat muun muassa useat K-Marketit, R-kioskit sekä monet muut yritykset. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 10,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Logistiikkakumppaninamme toimii Pakettikauppa -palvelu. Lisätietoa palvelusta saat pakettikaupan sivuilta osoitteesta: https://www.pakettikauppa.fi/

3. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Klarna Checkout

Klarna kassasivu näyttää eri maksutapojen ehdot valitsemasi maksutavan yhteydessä. Ohessa yleiskuvaukset eri maksutavoista:

Verkkopankki ja korttimaksu: Voit maksaa verkkopankilla tai kortilla.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Osamaksu – Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 5 € tai 1/100 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Yleiset ehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Lisätietoa Klarnan maksutavoista löydät Klarnan sivuilta.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen kauppa(at)terveysidea.fi

Rahapalautuksissa toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta.
Mikäli haluat peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, peruuttamistapauksissa olet velvollinen maksamaan toimituksen lähetyskulut. HUOM! Noutamatta jätetty lähetys ei ole peruutusilmoitus.

Mikäli jätät tilauksen noutamatta, etkä ole tehnyt tilauksesta peruutusilmoitusta perimme 20 euron maksun.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olet saanut muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (esim. viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle.

Palautuksen lähetyksen jälkeen

  • ilmoita lähetyksen seurantakoodi osoitteeseen kauppa(at)terveysidea.fi
  • tilinumerosi johon haluat palautuvat rahat
  • palautamme rahat palautuksen saavuttua meille ja tarkistettuamme sen.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen kauppa(at)terveysidea.fi tai soittamaan numeroon 040 5339 202 (ma-pe 10-15).

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen kauppa(a)terveysidea.fi tai soittaa numeroon 040 5339 202 (ma-pe 10-15). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös TerveysIdea.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Yhteystiedot

TerveysIdea Oy
Vesangantie 68
40660 Jyväskylä
sähköposti: kauppa@terveysidea.fi
puh. 040 5339 202 (ma-pe 10-15)

X