fbpx
Valikko Sulje

Bioteekin Super Alfalipoiini Vahva 250mg 120kpl

31,60
63,20 /0,1Kg

Vahva superantioksidantti

  • Vahva antioksidantti, joka tehostaa myös muiden antioksidanttien, kuten C-, E- ja Q10-vitamiinin vaikutusta!
  • Suosittelen, kun sinun täytyy muistaa asioita
  • Ikääntymistä vastaan

Varasto loppu

Bioteekin Super Alfalipoiini on vahva antioksidantti. Se on vitamiinin ja rasvahapon välimuoto ja sekä rasva- että vesiliukoinen. Alfalipoiini kulkeutuu tehokkaasti solujen sisä- ja ulkopuolelle, aina aivoihin saakka! Alfalipoiinia on käytetty viime vuosina etenkin ikääntymistä vastaan. Alfalipoiini hidastaa antioksidanttina solujen vanhenemista ja tehostaa muiden antioksidanttien, kuten C-, E- ja Q10-vitamiinin eli ubiqinonin vaikutusta. Tästä syystä alfalipoiini on ravintoaine haitallista stressiä vastaan jokaiselle, joka kaipaa lisää energisyyttä elämäänsä. Samalla kun alfalipoiini hillitsee ikääntymistä, on se hyödyllinen varsinkin, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa!

Päiväannos: 250-500 mg alfalipoiinihappoa.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan veden kera. Sopii jatkuvaan käyttöön. Sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkävatsaiselle.

Ainesosat ja säilytys:

Alfalipoiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi). Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

Ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä lapsille, koska tutkimustietoa tuotteen turvallisuudesta ei ole.

Paino0,5 kg

Brand

Bioteekki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bioteekin Super Alfalipoiini Vahva 250mg 120kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X