fbpx
Valikko Sulje

Puhdistamo Tripla C-vitamiini 60 Kaps.

11,95
39,83 /0,1Kg

Vahva ja ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaasti imeytyviä C-vitamiinin muotoja

  • Vastustuskyvylle
  • Kauneudelle ja ihon kunnolle
  • Tukikudosten toiminnalle
  • Kehon sisäsyntyisen kollageenin valmistuksen rakennuspalikaksi

Varasto loppu

Tripla C-vitamiini on ainutlaatuinen ravintolisä vastustuskyvyn tukemiseen. C-vitamiinilla on useita terveysvaikutuksia. C-vitamiini vähentää uupumusta ja väsymystä. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini tukee myös kollageenin normaalia tuotantoa ja toimii antioksidanttina. Puhdistamon Tripla C-vitamiini sisältää kolmea laadukasta C-vitamiinin muotoa sekä Camu Camu-jauhetta. Camu Camu-jauheesta saadaan imeytymisen maksimoivat ja sitä tukevat bioflavonoidit, polyfenolit sekä muut kasviravinteet. C-vitamiini on hyväksi myös kauneudelle ja ihon kunnolle!
Suositeltu vuorokausiannos (1-2 kaps.)
380 mg – 760 mg C-vitamiinia
joka on 475 % – 950 % päivittäisestä saantisuosituksesta.
Ainesosat ja säilytys
Natriumaskorbaatti, askorbiinihappo, askorbyylipalmitaatti, camu camu -jauhe. Kapseli: Selluloosa, vesi. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.
Paino0,3 kg

Lisätietoja

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos: 1 – 2 kapselia päivässä. Vuorokausiannos sisältää 380 mg – 760 mg C-vitamiinia, joka on 475 % – 950 % päivittäisestä saantisuosituksesta. / 1 – 2 kapslar per dag. Daglig dos innehåller 380 mg – 760 mg vitamin C, vilket motsvarar 475 % – 950 % av rekommenderat dagligt intag.

Ainesosat: Natriumaskorbaatti, askorbiinihappo, askorbyylipalmitaatti, camu camu -jauhe. Kapseli: Selluloosa, vesi
Ingredienser: Natriumaskorbat, askorbinsyra, askorbylpalmitat camu camu -pulver. Kapsel: Cellulosa, vatten

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Alkuperämaa / Ursprungsland: Iso-Britannia & Peru

Ravintolisä.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhdistamo Tripla C-vitamiini 60 Kaps.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X