fbpx
Valikko Sulje

Bertil´s Active Unisin 90 kpl

19,90
48,54 /0,1Kg

Tuote sisältää melatoniinia ja yrttejä

  • Helpottaa unentuloa
  • Tukee rentoutumista

Varasto loppu

Bertil’s Active Unisin tablettien sisältämä melatoniini on elimistössämme luontaisesti esiintyvä ns. pimeähormoni. Melatoniinin eritys lisääntyy hämärän myötä ja vähenee nimensä muikaisesti aamun sarastaessa. Melatoniinilisä tukee elimistön omaa melatoniinin tuottoa ja auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Unisin sisältää myös sitruunamelissaa, jolle on haussa (EFSA) terveysväittämä positiivisen mielialan ylläpitoon. Lisäksi se sisältää kärsimyskukkaa, jolle on haussa (EFSA) terveysväittämä positiivisen mielialan rauhoittamiseen. Bertil’s Unisinin tunnetut ainesosat auttavat tarvittaessa rentoutumaan ja saamaan unen päästä kiinni.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet1 – 2 tabl.
Sitruunamelissauutetta75 – 150 mg
Kärsimyskukkauutetta50 – 100 mg
L-teaniinia37,5 – 75 mg
Melatoniinia0,75 – 1,5 mg
Annostus
1 – 2 tablettia tarvittaessa n. 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Nauti yksi tabletti lisää, jos yöuni katkeaa reilusti ennen aiottua heräämisaikaa.
Ainesosat ja säilytys
Täyteaine selluloosajauhe, sitruunamelissa (Melissa officinalis) -uute, kärsimyskukka (Passiflora incarnata) -uute, L-teaniini -uute, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, melatoniini. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
Paino0,41 kg

Brand

Bertil's

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bertil´s Active Unisin 90 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X