fbpx
Valikko Sulje

A.Vogel Echinaforce punahattu-uute 50ml

11,40
228,00 /Litra

A.Vogelin luomulaatua!

  • Tuoreista punahatuista uutettu!
  • Nuhakuumeen ennaltaehkäisyyn ja tukihoitoon
  • Perinteisesti käytetty kasvirohdosvalmiste

Varastossa

A. Vogel Echinaforce punahattu-uute on perinteinen kasvirohdosvalmiste. Se on tarkoitettu flunssan tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty tukemaan elimistön omaa vastustuskykyä. Jos punahattu-uute valmistetaan kuivatuista punahatuista, menetetään niiden antiviraalisesta tehosta 90 prosenttia. Echinaforce valmistetaankin aina tuoreista, luomulaatuisista punahatuista! Tuoreessa kasvissa on moninkertainen määrä vaikuttavia aineita. Vogelin toiminnan lähtökohtana on aina ollut rakkaus luontoa kohtaan.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille 20-25 tippaa veden kera 3-5 kertaa päivässä. Käytä vilustumisoireiden hoidossa enintään 10 vuorokauden ajan. Flunssan ennaltaehkäisyssä ota 20 tippaa 3 kertaa päivässä enintään 2 kuukauden ajan. Ei alle 12-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville. Keskustele tuotteen käytöstä lääkärin kanssa, jos olet atoopikko tai saat herkästi allergisia reaktioita. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen mykerökukkaisille kasveille (astereille, esim. pujolle) tai vastustuskykysi on heikentynyt sairauden tai lääkityksen vuoksi. Käytettävä 4 kuukauden kuluttua avaamisesta.

Ainesosat ja säilytys

1 ml (=28 tippaa) sisältää: Echinaceae purpureae herb. recent. extr. spir. fl. (1:12) 860 mg, Echinaceae purpureae rad. recent. extr. spir. fl. (1:11) 45 mg, respond. tot. Ethanol. 513 mg, Aq.purif. ad 1 ml. Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

Paino0,05 kg

Brand

Vogel

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “A.Vogel Echinaforce punahattu-uute 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X