fbpx
Valikko Sulje

A.Vogel Echinaforce punahattu-uute 50ml

10,40
208,00 /Litra

A.Vogelin luomulaatua!

  • Tuoreista punahatuista uutettu!
  • Nuhakuumeen ennaltaehkäisyyn ja tukihoitoon
  • Antiviraalinen, kliinisesti tutkittu itsehoitolääke

Varastossa

Echinaforce on antiviraalinen, kliinisesti tutkittu itsehoitolääke nuhakuumeen ennaltaehkäisyyn ja tukihoitoon. Jos punahattu-uute valmistetaan kuivatuista punahatuista, menetetään niiden antiviraalisesta tehosta 90 prosenttia. Echinaforce valmistetaankin aina tuoreista, luomulaatuisista punahatuista! Tuoreessa kasvissa on moninkertainen määrä vaikuttavia aineita. Vogelin toiminnan lähtökohtana onkin aina ollut rakkaus luontoa kohtaan.

Suositeltu vuorokausiannos

Yli 12-vuotiaille 20-25 tippaa veden kera 3-5 kertaa päivässä.

Echinaforce®-tippoja saa käyttää enintään 10 vrk:n ajan akuuttien vilustumisoireiden hoitoon. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet eivät tässä ajassa mene ohi, tai jos ne pahenevat (saat korkean kuumeen, ilmenee hengitysvaikeuksia, paksua limaa tai verta ysköksissä).

Vilustumisoireiden ennaltaehkäisyssä suositusannos on 20 tippaa 3 kertaa päivässä. Ennaltaehkäisyä voi yhtäjaksoisesti käyttää enintään kahden kuukauden ajan. Tippojen käyttöä ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille.

Mahdolliset haittavaikutukset

Kuten kaikki lääkkeet, tämäkin lääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Kaikki eivät kuitenkaan niitä saa. Yliherkkyysreaktiot, kuten ihottumat, nokkosihottuma, keuhkoputkien supistelut, astma, angioedeema (eli esim. huulten, kasvojen, kielen tai nielun turvotus) ja äkilliset ns. anafylaktiset reaktiot (eli vaikeat, yleistyneet allergiset reaktiot), ovat mahdollisia. Echinaforce®-valmisteen käytön yhteydessä voi myös esiintyä Stevens-Johnsonin oireyhtymää, johon kuuluu iho- ja limakalvo-oireita sekä mm. ihon kuoriutumista. Atoopikot ja yliherkkyysreaktioihin taipuvaiset henkilöt ovat muita herkempiä saamaan allergisia reaktioita punahattu-uutteesta. Edellä mainittujen haittavaikutusten yleisyyttä ei tunneta.

Käytön esteet

Allergia punahatuille, mykerökukkaisille Asteraceae (Compositae) -kasveille (esim. pujolle) tai tämän lääkkeen jollekin muulle aineelle, jokin etenevä systeeminen sairaus (esim. tuberkuloosi tai jokin sidekudossairaus), autoimmuunisairaus (esim. MS-tauti), immuunipuutos (esim. HIV-infektio). Keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on jokin maksa- tai munuaissairaus, tai olet atoopikko tai olet herkkä saamaan allergisia reaktioita.

Ainesosat ja säilytys

1 ml (=28 tippaa) sisältää: Echinaceae purpureae herb. recent. extr. spir. fl. (1:12) 860 mg, Echinaceae purpureae rad. recent. extr. spir. fl. (1:11) 45 mg, respond. tot. Ethanol. 513 mg, Aq.purif. ad 1 ml. Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

Paino0,05 kg

Brand

Vogel

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “A.Vogel Echinaforce punahattu-uute 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X