fbpx
Valikko Sulje

Pycnogenol Strong 40mg 60 kpl

27,90
155,00 /0,1Kg

Pycnogenol® Strong

  • Rannikkomännyn kuoriuute on vahva luonnon bioflavonoidi
  • Tueksi allergia-aikaan
  • Hidastaa solujen vanhenemista

Varasto loppu

Pycnogenol Strong 40mg on vahva luonnon bioflavonoidi. Se antaa tarmokkuutta ja vireyttä sekä hidastaa solujen vanhenemista. Rannikkomännyn kuoriuute vahvistaa immuunijärjestelmää ja voimistaa C- ja E-vitamiinin tehoa. Se vahvistaa limakalvojen kollageenia, vähentää turvotusta ja edistää verenkiertoa helpottaen näin myös hengittämistä. Rannikkomännyn kuoriuutetta suositellaankin käytettäväksi erityisesti siitepölyaikana. Rannikkomännyn kuoriuute tukee tervettä verenkiertoa, sydämen ja verisuonten terveyttä. Se auttaa esimerkiksi jalkojen turvotuksen torjumisessa.  Rannikkomännyn kuoriuute vahvistaa ihon kollageenia estäen ryppyjen syntyjä ja auttaa näin osaltaan ihoa säilyttämään nuorekkuutensa.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

  • Rannikkomännyn kuoriuutetta     80-160 mg

Annostusohje

  • 2-4 tablettia päivässä. Ensimmäisen viikon ajan 2 tablettia 2 kertaa päivässä, sen jälkeen 2 tablettia kerran päivässä. Sopii säännölliseen käyttöön.

Ainesosat

Maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, rannikkomännyn kuoriuute (Pinus maritima), pintakäsittelyaine E 470b. Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

Paino0,18 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pycnogenol Strong 40mg 60 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X