fbpx
Valikko Sulje

Aarja Health C-VITAMIINI 500 + sinkki & pakurikääpä 100 Tabl.

17,95
17,60 /0,1Kg

Aarja Health Premium C-VITAMIINI 500 sinkillä, pakurikäävällä ja ruusunmarjalla!

  • Immuunijärjestelmälle
  • Hormonitasapainolle
  • Väsymystä vähentämään
  • Ihon, hiusten ja kynsien hyväksi

Varasto loppu

Aarja Health Premium C-VITAMIINI 500 sinkillä, pakurikäävällä ja ruusunmarjalla sisältämä C-vitamiini ja sinkki tukevat immuunijärjestelmän toimintaa optimaalisella tavalla. C-vitamiini vähentää uupumusta ja väsymystä. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini tukee myös kollageenin normaalia tuotantoa ja toimii antioksidanttina. Sinkki taasen edistää normaalia hedelmällisyyttä sekä testosteronitasojen pysymistä normaalina. Sinkki edistää myös luuston, hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. Samoin sinkki edistää näön pysymistä normaalina. Lisäksi sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia kognitiivista toimintaa. C-vitamiinin ja sinkin lisäksi mukana on kotimaista pakurikääpä- ja ruusunmarjauutetta! Tämä onkin varsin vaikuttava tuote kokonaisuudessaan!

Vuorokausiannos sisältää

1 tabletti2 tablettia
C-vitamiini askorbiinihaposta475 mg (594 %**)950 mg (1188 %**)
C-vitamiini ruusunmarjauutteesta25 mg (31 %**)50 mg (62 %**)
Sinkki10 mg (100 %**)20 mg (200 %**)
Pakurikääpäuute20 mg***40 mg***
***vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei määritelty.
**% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
Annostus
1-2 tablettia päivässä.
Ainesosat ja säilytys

L-askorbiinihappo (C-vitamiini), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), ruusunmarjauute (Rosa canina, hedelmät), sinkkisitraatti, pakurikääpäuute (Inonotus obliquus), pintakäsittelyaineet (polyvinyylialkoholi, titaanidioksidi, polyetyleeniglykoli, talkki). Vegaani, GMO-vapaa, laktoositon, gluteeniton ja lisäaineeton. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä alkuperäispakkauksessa kuivassa huoneenlämmössä.

Valmistettu FSSC 22000 -sertifioidulla tehtaalla Seinäjoella.

Paino1,02 kg

Lisätietoja

• PARANNA VASTUSTUSKYKYÄ.
Optimaalinen sekoitus parantamaan vastustuskykyä. C-vitamiini ja sinkki edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Pakurikäävän on sanottu aktivoivan makrofageja (valkosoluja) ja polysakkarideja, jotka voivat parantaa immunijärjestelmän toimintaa ja vähentää tulehduksia.

• ANTIOKSIDANTTEJA VÄHENTÄMÄÄN TULEHDUKSIA.
C-vitamiini ja sinkki auttavat vähentämään oksidatiivista stressiä kehossa ja suojaamaan DNA:ta, proteiineja sekä rasvoja hapettumiselta. Yhdessä pakurikäävän kanssa niillä on aktioksidanttisia ja terveyttä kokonaisvaltaisesti edistäviä vaikutuksia ja ne taistelevat kehon tulehdustiloja vastaan. 

• PARANNA ENERGIA-AINEENVAIHDUNTAA.
C-vitamiini edistää energia-aineenvaihduntaa. Se on myös hyväksi makroravinteiden ja A-vitamiinin imeytymiselle sekä happopohjaiselle aineenvaihdunnalle.

• VÄHENNÄ VÄSYMYSTÄ JA UUPUMUSTA.
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

• PARANNA HERMOSTON JA AIVOJEN TERVEYTTÄ.
C-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia terveyttä. Sinkki edistää normaaleja kognitiivisia toimintoja. 


• TERVEELLE IHOLLE, KYNSILLE JA HIUKSILLE.
Sinkki edistää hiusten ja kynsien terveyden ylläpitoa. Yhdessä C-vitamiinin kanssa sinkki edistää ihon terveyttä ja ylläpitoa.

• SILMIEN TERVEYDELLE.
Sinkki auttaa terveen näön ylläpitoa. Myös pakurikäävän antioksidanttien sanotaan edistävän silmien terveyttä.

• TREENIN JÄLKEEN.
C-vitamiini, sinkki ja pakurikääpä tukevat kehon immuunijärjestelmää tehokkaasti intensiivisen treenin jälkeen.


• PALJON MUITA TERVEYSHYÖTYJÄ.
C-vitamiinilla, sinkillä ja pakurikäävällä on paljon hyviä terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne mm. tukevat DNA- ja proteiinisynteesiä sekä solujen jakautumista. Ne myös auttavat ylläpitämään normaalia luiden ja hampaiden terveyttä sekä tukevat verisuonten terveyttä edistävän kollageenin normaalia tuotantoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aarja Health C-VITAMIINI 500 + sinkki & pakurikääpä 100 Tabl.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X