fbpx
Valikko Sulje

Aarja Health OPTIMSM®+C mustikalla 150g/30 pss

26,95
17,97 /0,1Kg

Aarja Health OPTIMSM® + C mustikalla!

  • Raikas, luonnonmustikoilla maustettu MSM + C-vitamiini – juomajauhe
  • Nivelten liikkuvuudelle
  • Immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle
  • Antioksidanttipitoinen

Varasto loppu

Aarja Health OPTIMSM® + C mustikalla – tuotteen sisältämän OPTIMSM®:n (metyylisulfonyylimetaani) sanotaan olevan maailman puhtainta MSM:ää. MSM on orgaaninen rikkiyhdiste ja tunnetaan antioksidanttisista sekä hyvää tekevistä vaikutuksistaan erityisesti lihasten ja nivelten liikkuvuudelle. MSM:n kanssa suositellaan otettavaksi C-vitamiinia yhdessä, joten tässä tuotteessa on C-vitamiini mukana. Juomajauhe on oikeasti hyvän makuista ja luonnon mustikoilla maustettua. Tästä tuotteesta saat puhdasta Bergstrom Nutritionin® MSM:ää! Mukana olevalla C-vitamiinilla on monia hyviä terveysvaikutuksia. C-vitamiini vähentää uupumusta ja väsymystä. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini tukee kollageenin normaalia tuotantoa. Lisäksi C-vitamiini toimii myös antioksidanttina vähentäen solujen oksidatiivista stressiä.

Vuorokausiannos sisältää

1 pussi2 pussia
C-vitamiini500 mg (625 %)**1000 mg (1250 %)**
OptiMSM®1500 mg***3000 mg***
Mustikkamehujauhe5970 mg***2985 mg***

**% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
*** Vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei määritelty.

Annostus

1-2 pussia päivässä sekoitettuna veteen.

Ainesosat ja säilytys
Mikrokapseloitu mustikkamehujauhe (mustikkamehu, maltodextriini), metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®), askorbiinihappo. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä alkuperäispakkauksessa kuivassa huoneenlämmössä.  GMO-vapaa, gluteeniton ja vegaani.

Valmistettu FSSC 22000 -sertifioidussa tehtaassa Seinäjoella.

Paino1,50 kg

Lisätietoja

• OKSIDATIIVISEEN STRESSIIN.

C-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Oksidatiivinen stressi on epätasapaino elimistön vapaiden radikaalien ja antioksidanttien välillä, joka vaikuttaa solujen toimintaan. Oksidatiivinen stressi on yhdistettävissä eri tauteihin ja tulehdustiloihin kehossa.

• HYVÄ IMMUUNIJÄRJESTELMÄLLE.

OptiMSM® C-vitamiinilla on edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmämme on yksi tärkeimmistä kehomme puolustusjärjestelmistä tauteja ja ulkopuolelta tulevia viruksia ja bakteereja vastaan. 

•  VÄSYMYSTÄ JA UUPUMUSTA VASTAAN.

Vitamiinit, erityisesti C-vitamiini auttaa väsymykseen ja uupumukseen. C-vitamiini on myös yksi kehomme tärkeimmistä vitamiineista, ja immuunijärjestelmän ja jaksamisen edistämisen lisäksi sillä on monia muitakin terveyshyötyjä. 

• ANTIOKSIDANTTISIA VAIKUTUKSIA

Rikkipitoiset yhdisteet, kuten MSM, ovat hyödyllisiä ravintoaineita kehon normaalille toiminnalle ja liikkuvuudelle, muun muassa sen antioksidanttisten vaikutusten johdosta.
its benefits from Bergstrom Nutrition. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aarja Health OPTIMSM®+C mustikalla 150g/30 pss”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X