fbpx
Valikko Sulje

Bertil´s Sinkki Imeskelytabletti 10 mg 120 tabl.

8,90

Mustaherukan makuinen ja nopeasti nielussa vaikuttava imeskelytabletti!

  • Tuplateho vastustuskyvylle
  • Nopea paikallinen vaikutus nielussa
  • Pitkäkestoinen vaikutus verenkiertoon imeytymisen myötä
  • Ylläpitää normaalia vastustuskykyä

Varastossa

Bertil´s Sinkki Imeskelytabletti vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti suun, nielun sekä ruokatorven limakalvoilla. Akuutissa tarpeessa sinkkiä on hyvä imeskellä useita kertoja päivässä annostusohjeita noudattaen. Sinkki ylläpitää myös normaalia vastustuskykyä pitkäkestoisesti verenkiertoon imeytymisen myötä.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet
Sinkkiä10 – 80 mg100 – 800 %*
* Osuus päivän saantisuosituksesta

Annostus
Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 1 tabletti 8 kertaa päivässä enintään 7 päivän ajan. Tabletti imeskellään hitaasti suussa. Säännöllisessä käytössä 1 tabletti päivässä.

Käyttörajoitukset ja huomioitavaa

Sinkin suurin suositeltu päiväannos säännöllisessä, pitkäaikaisessa käytössä aikuiselle on 25 mg. Kuuriluontoisuus on erittäin tärkeää, kun vastustuskykyä vahvistetaan suositeltua päiväannosta suuremmilla sinkkimäärillä. 8 tabletin päiväannosta suositellaan ainoastaan aikuisille ja yli 12 -vuotiaille.

Sinkki voi aiheuttaa joillekin henkilöille lievää ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta n. 0,5 h kuluessa tabletin nauttimisesta. Oireet ovat usein vältettävissä, kun tabletin nauttii aterian yhteydessä. Sinkkitabletin imeskely aiheuttaa lievää polttelun tunnetta suun takaosassa ja nielussa. Ilmiö on normaali on seurausta sinkin ns. ulkoisesta vaikutuksesta nielun limakalvoilla. Runsas sinkin saanti saattaa heikentää elimistömme kykyä hyödyntää ravinnon kuparia. Pitkäaikaisesti ja säännöllisesti sinkkilisää nauttiville suositellaan myös kuparilisää.

Sisältää makeutusainetta (ksylitoli). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Aineosat ja säilytys

Makeutusaine ksylitoli, sinkkibisglysinaatti, sinkkiasetaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen mustaherukka- ja sitrusaromi. Kelatoidun sinkin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa. 100 % vegaaninen, ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Brand

Bertil's

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bertil´s Sinkki Imeskelytabletti 10 mg 120 tabl.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X