fbpx
Valikko Sulje

Biomed Vahva Kurkumiini – Curcugreen 60 Kaps.

38,20
106,11 /0,1Kg

  • Vahva kurkumiinivalmiste patentoidulla Curcugreen™-kurkumauutteella

Varasto loppu

Biomed Vahva Kurkumiinin patentoidulla Curcugreen™-kurkumauutteella (entinen BCM-95®) on laaja tutkimustieto takana. Se sisältää kurkumiinia ja kurkuman omia öljyjä. Tämä luonnollinen kurkuminoidien ja kurkuman öljyjen uutos on patentoitu Curcugreen™-uute. Seuraaville kurkumaa koskeville terveysväittämille on haettu lausuntoa EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto): auttaa ylläpitämään maksan terveyttä/auttaa tukemaan maksan normaalia toimintaa, tukee maksan toimintaa ja sapen eritystä, edistää ruoansulatusnesteiden erittymistä elimistössä, auttaa helpottamaan rasvojen pilkkoutumista maksassa, edistää ruoansulatusta/auttaa tukemaan ruoansulatusta.

Vaikuttavien aineiden määrä

Standardoitu kurkumauute (Curcugreen™) 500 mg – 1000 mg
– josta
Kurkuminoideja vähintään 430 mg – 860 mg,
Eteerisiä öljyjä vähintään 35 mg – 70 mg

Suositeltava vuorokausiannos

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Jos olet raskaana tai käytät lääkitystä neuvottele lääkärin kanssa ennen käyttöä.

Aineosat

Standardoitu kurkumauute (Curcugreen™), kapseli: (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), puhdistettu vesi. Pakkaus sisältää kuiva-ainepussiin (silikageeliä, ei syötäväksi). Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Paino0,36 kg

Brand

Biomed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Biomed Vahva Kurkumiini – Curcugreen 60 Kaps.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X