fbpx
Valikko Sulje

KarpaLact Strong 60 Kaps.

24,40
56,74 /0,1Kg

Vahvaa karpaloa ja maitohappobakteereja virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen

  • Kaiken ikäisten naisten hyvinvointiin – sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille
  • Käy hyvin myös miehille!
  • Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin

Varasto loppu

KarpaLact on korkealaatuinen karpalon ja maitohappobakteerien yhdistelmävalmiste naisellista hyvinvointia tukemaan. Karpalon bioaktiiviset aineosat heikentävät haitallisten E.coli bakteerien tarttumista kasvualustaan. Maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja ja rajoittavat näin pahojen bakteerien ja hiivojen kasvutilaa. Virtsatietulehdus on yleinen naisia kiusaava riesa ja akuutti virtsatietulehdus tulee aina hoitaa antibiooteilla. Etenkin silloin, kun ongelmia esiintyy toistuvasti, on tärkeää kiinnittää huomiota virtsateiden normaalin hyvinvoinnin tukemiseen. Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit siirtyvät helposti virtsateihin ja intiimialueille. Peräaukon ja virtsateiden läheisyyden takia suolistobakteerien tasapainon edistäminen lisää myös virtsateiden hyvinvointia.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet1 – 2 kaps.
Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa500 – 1000 mg
– proantosyanidiineja36 – 72 mg
Maitohappobakteereita*0,5 – 1 mrd. cfu

Annostusohje
1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä. Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta. Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.
Käyttörajoitukset
KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon. KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.
Tuotteen ainesosat ja säilytys
Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat. Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.
Paino0,43 kg

Brand

Bertil's

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KarpaLact Strong 60 Kaps.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X