fbpx
Valikko Sulje

MultiKarosin 60 kaps.

11,90
27,67 /0,1Kg

Tuote sisältää ainesosia, jotka

  • Ravitsevat ihoa sisäisesti ennen ja jälkeen auringonoton
  • Toimivat rakennusaineina uusien ihosolujen muodostumisessa
  • Tukevat ihon kosteutusta

Varasto loppu

MultiKarosin sisältää beetakaroteenia, josta muodostuva A-vitamiini edistää ihon, näön ja vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Se sisältää myös E-vitamiinia, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä. Multikarosinin sisältämät Dunaliella saliva – mikrolevästä valmistettu beetakaroteeni ja tomaateista saatu lykopeeni ovat karotenoideja, jotka auttavat suojaamaan vaalean ihon soluja auringon UV-säteilyn tuottamilta vapailta radikaaleilta. Jättihelokkiöljyn gammalinoleenihappo GLA (omega-6) vahvistaa ja kosteuttaa auringon päivettämää ihoa. GLA on tärkeä rakennusaine mm. uusien ihosolujen muodostumisessa.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet1 kaps.
Jättihelokkiöljyä, josta460 mg
– gammalinoleenihappoa GLA (omega-6)42 mg
E-vitamiinia (alfatokoferoli)10 mg100 %*
Beetakaroteenia, josta6 mg
– elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia3 mg375 %*
Lykopeenia240 mcg

Annostusohje
1 kapseli päivässä. Iho on erityisen herkkä auringon säteille pitkän ja pimeän talven jälkeen. Aloita tuotteen käyttö jo 2 viikkoa ennen aurinkolomaa. Muista suojata ihoa tarpeen mukaan vaatetuksella ja aurinkovoiteella.
Tuotteen ainesosat ja säilytys
Jättihelokkiöljy, tärkkelyskapseli (muunnettu tärkkelys, kosteudensäilyttäjä glyseroli, sakeuttamisaine karrageeni, happamuudensäätöaine dinatriumfosfaatti), beetakaroteeni, paakkuuntumisenestoaine piioksidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, lykopeeni, pintakäsittelyaineet triglyseridit ja soijalesitiini. Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia eikä eläinperäisiä aineosia. Säilytä tuote huoneenlämmössä ja valolta suojassa.
Paino0,43 kg

Brand

Bertil's

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MultiKarosin 60 kaps.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X