fbpx
Valikko Sulje

Sunwic IBS 220 g

24,40
11,09 /0,1Kg

Liukoisen kuidun lähde

  • Ärtyvän suolen (IBS) oireiden hoitoon
  • Ummetuksen hoitoon
    • Liukoisen kuidun lähteeksi
    • Yli 2-vuotiaille lapsille ummetuksen hoitoon

Varasto loppu

Sunwic IBS -valmisteen säännöllinen käyttö lisää kliinisten tutkimusten mukaan merkittävästi bifidobakteerien määrää IBS-potilaiden suolistossa. Tuotteen käyttö aktivoi lisäksi suolistobakteereja tuottamaan elimistömme hyvinvoinnille edullisia aineenvaihduntatuotteita, kuten lyhytketjuisia rasvahappoja. Hyvien suolistobakteerien tuottamilla aineenvaihduntatuotteilla on useita edullisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin. Lyhytketjuiset rasvahapot, kuten propionaatti ja butyraatti, ovat erinomaista ravintoa suoliston limakalvojen soluille. Suolistoa suojaavien limakalvojen vahvistuminen onkin hyväksi ärtyvän suolen oireiden aiheuttamien ongelmien hallinnassa.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Ravintoarvo100 g1 rkl (5 g)
Energiaa1680 kJ / 375 kcal84 kJ / 19 kcal
Rasvaa0 g0 g
Hiilihydraateja17,5 g0,9 g
Sokereita0 g0 g
Ravintokuitua80 g4 g
Proteiinia0,5 g0,025 g
Suolaa*0,25 g0,013 g

Annostus
Aikuiset ja yli 12-vuotiaat; 1 rkl 1-2 kertaa päivässä. Lapset 4-12 vuotta; ½-1 rkl. Lapset 2-4 vuotta; 1-2 tl.  1 rkl (15 ml) vastaa 5 g jauhetta. Sekoita jauhe vähintään 2 dl:aan kylmää tai lämmintä nestettä. Nauti annos aterian yhteydessä. Aloita käyttö varovasti, jos vatsasi on yleisesti herkkä palkokasveille, kuten herneille ja pavuille.
Käyttörajoitukset
Aloita tuotteen käyttö varovaisesti pienellä annoksella, jos vatsasi ei ole tottunut kuituun. Käytön alussa saattaa esiintyä ilmavaivoja. Vatsa kuitenkin tottuu kuituun ja mahdolliset ilmavaivat helpottavat vähitellen. Pavuille allergisten tulee noudattaa varovaisuutta tuotteen käytössä. Ristiallergia guarpavun kanssa on mahdollinen.
Aineosat ja säilytys
Osittain hydrolysoitu guarpapukuitu 100 %. Ei sisällä gluteenia, laktoosia eikä pähkinöitä. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna.
Paino2,20 kg

Brand

Bertil's

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sunwic IBS 220 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X