fbpx
Valikko Sulje

Oluthiivahiutale 110g

6,40
58,18 /Kg

Ravintohiivahiutaleet

  • Luontainen ja hyvän makuinen B-vitamiinien lähde
  • Vegaaneille B12-vitamiinin lähteeksi
  • Mausteena paahteisen juustomaisen maun saamiseksi
  • Kuntoilijoille ja urheilijoille

Varasto loppu

Oluthiivahiutale on vuoden 2020 superruoka! Saccharomyces cerevisae-hiiva on pehmeän makuinen ja sisältää runsaasti luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappoa. B-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, henkistä suorituskykyä sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinit edistävät punasolujen pysymistä normaaleina, homokysteiinin ja makroravinteiden aineenvaihduntaa, proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa sekä hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. B-vitamiinit edistävät myös normaalia D-vitamiinin synteesiä sekä vastustuskykyä. Foolihappo edistää raskauden aikaista kudosten kasvua, veren muodostumista, psykologisia toimintoja, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rikas Oluthiivahiutaleet sisältävät myös sinkkiä ja proteiinia. Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä sekä veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Sinkki edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaalina, näön pysymistä normaalina, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ekä normaalia kognitiivista toimintaa. Oluthiivahiutaleita käyttämällä saat helposti ja maukkaasti näitä ravintoaineita! Hiivahiutaleet antavat paahteista juustoista makua ruokiin.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Ravintoarvo4 g (1 rkl)
Energiaa15,6 kcal
Rasvaa0,2 g
Hiilihydraatteja, josta1,5 g
– ravintokuitua0,9 g
Proteiinia2,0 g
B-vitamiineja:
– B11,8 mg164 %*
– B20,7 mg50 %*
– B313,6 mg85 %*
– B55,6 mg93 %*
– B61,4 mg100 %*
– B77,8 mcg16 %*
– B121,8 mcg72 %*
– foolihappoa176 mcg88 %*
Hivenaineet:
– magnesium5,2 mg1,4 %*
– kalsium3,7 mg0,5 %*
– sinkki4,8 mg48 %*
– rauta0,2 mg1,4 %*

Annostus
4 g (1 ruokalusikallinen) päivässä. Nauti hiivahiutaleet sellaisenaan taikka viilin, jogurtin, puuron tai salaatin joukossa. Lisää hiivahiutaleita arominvahventeena keittoon tai kastikkeeseen. Lisää hiivahiutaleet lämpimiin ruokiin vasta hetkeä ennen ruokailua, jolloin niiden ravintoarvo säilyy parhaiten. Vältä voimakasta kuumennusta.
Käyttörajoitukset
Rikas Oluthiiva ei sisällä hiivaongelmien yleisintä aiheuttajaa, Candida albicans -hiivaa. Hiivahiutaleet on käsitelty siten, että ne eivät ala kasvaa ruuansulatuskanavassa. Varmuuden vuoksi Rikas Oluthiiva -oluthiivahiutaleita ei kuitenkaan suositella nautittavaksi akuuttien hiivaongelmien aikana.

Ainesosat ja säilytys

100 % Oluthiivahiutale. Ei sisällä sokeria, gluteenia, väriaineita eikä eläinperäisiä aineosia. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Paino0,11 kg

Brand

Bertil's

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oluthiivahiutale 110g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X