fbpx
Valikko Sulje

Pharma Nord Bio-Magnesium 150 tabl.

16,90

Nopeasti liukeneva ja imeytyvä laadukas Magnesium-valmiste!

  • Edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina
  • Yhdessä tabletissa 200 mg magnesiumia

 

Varasto loppu

Pharma Nord Bio-Magnesium  on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen magnesiumlisä. Bio-Magnesium koostuu kolmesta eri magnesiumsuolasta. Jokainen tabletti sisältää 200 mg magnesiumia. Tabletti liukenee täysin vain muutaman minuutin kuluessa – jopa hapottomassa tai vähähappoisessa mahassa. Liuetessaan magnesium muuttuu imeytyvään muotoon. Nopea liukeneminen siis tarkoittaa myös nopeaa imeytymistä. Bio-Magnesium-tabletit voi niellä kokonaisina, pureskella tai liuottaa lasilliseen vettä ja juoda.

Magnesium on mukana monessa eri elimistön toiminnassa. Se edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.  Magnesium edistää myös  luuston ja hampaiden pysymistä normaalina.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä aikuisille. Iltaisin suositellaan otettavaksi 1 tabletti ennen nukkumaan menoa, joko vesilasilliseen liuotettuna tai runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Magnesiumkarbonaatti, magnesiumhydroksidi, magnesiumasetaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (piidioksidi). Vegaaninen.

X