fbpx
Valikko Sulje

Bioteekin BalanticPro Plus 100 kaps.

23,90

Maitohappobakteerivalmiste koko perheelle!

  • Neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa
  • Sisältää bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita
  • Kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa
  • Kasviperäinen kapseli ja avainlipputuote

Varastossa

Bioteekin BalanticPro Plus on kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Tuote on ollut suomalaisten suosikki jo yli 15 vuoden ajan!  BalanticPro® Plus sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Se sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti.  BalanticPro® Plus käy koko perheelle. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuote on kotimainen ja vegaaninen.

Ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maltodekstriini, Kalsiumkarbonaatti, Inuliini, Maitohappobakteerivalmiste, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), Mannoosi.

Vaikuttavat aineet: Maitohappobakteerit (Lactobacillus helveticus, Lacticaseibacillus paracasei, Lacticaseibacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis Bb-12, 2×109 (2 mrd.) bakteeria / kapseli)
Inuliini ja maltodekstriini, Kalsiumkarbonaatti, Mannoosi.

Annostus: 1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään mahaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.

Sopivuus erityisruokavalioihin: Tuote saattaa sisältää jäämiä maidon ja soijan ainesosista, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta.

Säilytysohje: Avaamattomana huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Säilyy avattuna huoneenlämmössä kuukauden, jääkaapissa parasta ennen -päivämäärään asti. Säilytä kosteudenpoistaja purkissa käytön ajan.

Brand

Bioteekki

X