fbpx
Valikko Sulje

RimitaTriple puhdistusvaahto 100 ml

13,00
130,00 /Litra

Suomalaista tyrniä, piharatamoa ja siankärsämöä sisältävä puhdistusvaahto

  • Naisille ja miehille
  • Couperosa-iholle
  • Hellävarainen ja kosteuttava

Varasto loppu

RimitaTriple puhdistusvaahto sisältää suomen luonnosta saatuja tyrniä, piharatamoa ja siankärsämöä. Tyrni sisältää runsaasti ihoa korjaavia ja suojaavia Omega-rasvahappoja, E-vitamiinia sekä antioksidantteja. Piharatamo puhdistaa ihon epäpuhtauksia luonnollisesti. Piharatamo ja siankärsämö ovat lääkekasveja, joilla on antibakteerinen ominaisuus. Lisäksi siankärsämö vahvistaa verisuonistoa ja supistaa ihohuokosia. Sitä suositellaankin couperosa-ihon hoitoon. RimitaTriple puhdistusvaahto sisältää myös glyseriiniä, joka huolehtii luonnollisesti ihon kostutuksesta. Luonnonmukaista puhdistusvaahtoa käyttäessä vältyt turhilta ihoa ärsyttäviltä kemikaaleilta. RimitaTriple puhdistusvaahto on miedon tuoksuista ja sopii hyvin miehillekin. Myös miesten iho joutuu kovalle koetukselle Suomen säissä ja kaupunkien ilman epäpuhtauksien keskellä. Pelkkä saippua- tai vesipesu joko kuivattaa ihoa tai jättää sen epäpuhtaaksi. Luonnonmukaisesti hoitava ja kosteuttava RimitaTriple puhdistusvaahto onkin täydellinen tuote käyttöön myös miehille!

Parhaan ihonhoitotuloksen saamiseksi RimitaTriple puhdistusvaahtoa kannattaa käyttää yhdessä RimitaTriple kasvoveden ja kasvovoiteen kanssa!

Pakkaus100 ml:n pumppupullo (sallittu käsimatkatavarakoko lentokoneisiin)
INCI-listaAqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Achillea Millefolium Extract, Betaine, Propanediol, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Tocopherol, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural)
Paino0,1 kg

Brand

Rimita Green

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RimitaTriple puhdistusvaahto 100 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X