fbpx
Valikko Sulje

Aarja Health BioCell® KOLLAGEENI & männynkuoriuute 60 Kaps.

26,95
62,67 /0,1Kg

Aarja Health Premium BioCell® KOLLAGEENI männynkuoriuutteella!

  • BioCell®kollageenia hyvin imeytyvässä muodossa
  • Mukana kotimaista, antioksidanttipitoista männynkuoriuutetta

Varasto loppu

Aarja Health Premium BioCell® KOLLAGEENI männynkuoriuutteella sisältämää BioCell®a on tutkittu useissa kliinisissä tutkimuksissa. BioCell® kollageeni koostuu luonnollisesta hydrolysoidusta tyypin II kollageenista (60%), kondroitiinisulfaatista (20%) sekä hyaluronihaposta (10%) ja on erittäin hyvin imeytyvää. Tehtyjen kliinisten tutkimusten mukaan BioCell® auttaa ylläpitämään nivelten ja sidekudosten terveyttä. Elimistön proteiineista 40% on kollageenia. Se onkin sidekudosten ja ihon pääasiallinen proteiini. Tässä tuotteessa on lisäksi mukana kotimaista, erityisen paljon antioksidantteja sisältävää männynkuoriuutetta!

Päiväannos sisältää

2 kapselia
BioCell® kollageenia, josta1000 mg*
– Kollageeni, hydrolisoitu tyyppi II600 mg*
– Kondroitiinisulfaatti200 mg*
– Hyaluronihappo100 mg*
Männynkuoriuute (Pinus sylvestris)20 mg*

Annostus

2 kapselia päivässä.

Ainesosat ja säilytys

BioCell® kollageeni (hydrolysoitukollageenityyppi II, kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo), riisijauho, liivate (kapseli, naudasta), männynkuoriuute (Pinus sylvestris), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). GMO-vapaa, hormoni- ja antibioottivapaa, laktoositon ja gluteeniton. Säilytä lasten ulottumattomissa. Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä.

Valmistettu FSSC 22000 -sertifioidulla tehtaalla Seinäjoella.

Paino0,43 kg

Lisätietoja

• NIVELILLE & LIIKKUVUUDELLE*.
Käyttämämme kollageeniravintolisä on kliinisesti testattu ylläpitämään nivelten ja sidekudosten terveyttä. (*BioCell)

• ANTIOKSIDANTTEJA TULEHDUSTA VASTAAN.
Kotimainen männynkuoriuute sisältää paljon antioksidantteja ja sillä on sanottu olevan antibakteerisia ja tulehdusta ja allergiaa vähentäviä ominaisuuksia. Se voi auttaa esim. nivelten tulehdukseen. Pohjoisen männynkuoren on tutkittu sisältävän erityisen paljon antioksidantteja, jotka voivat auttaa myös LDL:n hapettumista (rasvojen hapettumista) vastaan, ja siten se ehkäisee valtimoiden kovettumista sekä auttaa niitä pysymään terveinä. 

• SUOLISTON TERVEYDELLE.
Männynkuoren sisältämät ainesosat voivat lisätä hyödyllisten suolistobakteerien, bifidobakteerien ja laktobakteerien kasvua. Se on myös tutkittu sisältävän voimakkaita polyfenoleja, joilla on todettu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. 

• URHEILUUN & PALAUTUMISEEN.*
BioCell kollageenia käytetään paljon urheiluravintolisänä, sillä se on sanottu tukevan liikuntasuorituksen jälkeistä palautumista.  (*BioCell)

• KEUHKOJEN TERVEYDELLE.
Männynkuoriuutteen on sanottu tukevan keuhkojen ja hengistysteiden terveyttä. Suomessa sitä on käytetty jo kauan kansanlääkkeenä. 

• TUKEE TERVETTÄ IKÄÄNTYMISTÄ. 
Ikääntyessä meidän kollageenitasot laskevat.  Siten kollageenin saanti tukee kehon yhden tärkeimmän rakennusproteiinin saantia etenkin 30 ikävuoden jälkeen, jolloin on tutkittu kehon kollageenitasojen alkavan laskevan tasaisesti.   

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aarja Health BioCell® KOLLAGEENI & männynkuoriuute 60 Kaps.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X