fbpx
Valikko Sulje

Bertil´s Immune Boost 30 Tabl.

10,90
726,67 /Kg

Monipuolinen ja helppokäyttöinen vitamiini-hivenaine-beetaglukaanilisä – 1 tabletti päivässä riittää!

  • Vastustuskyvyn ylläpitämiseen
  • Väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen
  • Mielialan tueksi
  • Antioksidanttijärjestelmän tukemiseen

Varasto loppu

Tarvitsetko tehokasta ja monipuolista tukea vastustuskyvyllesi? Bertil’s Immune Boost sisältää vitamiineja ja hivenaineita sekä kliinisesti tutkittua LalDefense®-beetaglukaania. Sen sisältämä sinkki edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina, solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. D-vitamiini edistää normaalia vastustuskykyä. Myös seleeni edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi se edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä, normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä psykologisia toimintoja kuten mielialaa. C-vitamiini auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta. Bertil´s Immune Boost sisältää lisäksi myös mielenkiintoa herättänyttä, tutkittua beetaglukaania. Tässä siis monipuolinen valmiste vastustuskykyäsi tukemaan!

Bertil’s Immune Boost on todella helposti käytettävä ravintolisä vastustuskyvyn säännölliseen tukemiseen ja vahvistamiseen yhdessä terveiden elämäntapojen kanssa. Saat yhdestä tabletista päivässä monipuolisen annoksen vitamiineja ja hivenaineita beetaglukaanin kera. Tämä tuote soveltuu myös pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön. Bertil´s Immune Boost on erinomainen ravintolisä erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, iäkkäille sekä vastustuskyvyn tukemista tarvitseville – mutta myös kaikille muille aikuisille naisille ja miehille!

Vuorokausiannos 1 tbl/pvä sisältää:

Sinkkiä 10 mg 100 %*
C-vitamiinia 80 mg 100 % *
D3-vitamiinia 50 mcg 1000 %*
Seleeniä 28 mcg 50 %
LalDefense® Beetaglukaania 250 mg

* Osuus päivän saantisuosituksesta

Annostus:

1 tabletti päivässä.

Ainesosat ja säilytys:

Saccharomyces cerevisiae (1,3)-(1,6)-beeta-D-glukaani (Ei-EU), L-askorbiinihappo, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, sinkkibisglysinaatti, kolekalsiferoli, L-Seleenimetioniini, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat. Ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä sokeria. Säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Paino0,015 kg

Brand

Bertil's

X