fbpx
Valikko Sulje

Prelox® 60 Tabl.

36,50
579,37 /Kg

Prelox – miehen verenkierrolle, andropaussin oireisiin

  • Aikuisille miehille jatkuvaan käyttöön
  • Erektio edellyttää toimivaa verenkiertoa
  • Sisältää L-arginiinia ja Pycnogenolia, joka vilkastuttaa verenkiertoa

Varasto loppu

Prelox® on kliinisesti testattu ravintolisä miehille. Siinä yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Pycnogenolia® on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. L-arginiini ja tauriini ovat molemmat aminohappoja. L-arginiini on välttämätön aminohappo, jota on monissa ruuissa. Toisinaan ylimääräiselle ravintolisälle voi kuitenkin olla tarvetta. Tauriini on ei-välttämätön aminohappo eli elimistö pystyy normaalitilanteessa valmistamaan sitä itse.

Prelox® on tarkoitettu erityisesti keski-ikäisille ja tätä vanhemmille miehille. Preloxin® sisältämä *Pycnogenol® vilkastuttaa verenkiertoa. Toimiva veren ja hapen kuljetus kaikkiin kehon osiin on tärkeää monien kehon toimintojen ylläpitämisen kannalta. Yksi riittävästä verimäärästä riippuvista toiminnoista on erektion ylläpitäminen.

Prelox® ja Pycnogenol® on Horphag Research Ltd:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Prelox® on suojattu U.S. patentilla nro 6,565,851B2 ja EU-patentilla nro 1587522B1.Pycnogenol on suojattu U.S. patenteilla nrot 5,720,956 ja 6,372,266.

*EFSA ID no.2476

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:2 tabl.4 tabl.
Prelox® ainutlaatuinen yhdiste1540 mg*3080 mg*
Joka sisältää:
L-Arginiini aspartaatti1400 mg*2800 mg*
Tauriini100 mg*200 mg*
Pycnogenol® (rannikkomännyn kuoriuute Pinus Pinaster)40 mg*80 mg*

*Vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei ole määritelty

Suositeltu päivittäinen annos
2 tablettia 2 kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat ja säilytys
L-arginiini L-aspartaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa/piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa), tauriini, paakkuuntumisen estoaineet (piidioksidi, rasvahappojen mono-ja diglyseridit), rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), paakkuuntumisen estoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polydekstroosi, talkki, maltodekstriini, keskipitkäketjuiset rasvahapot), värit (titaani-dioksidi, briljanttisininen FCF, indigokarmiini, alluranpunainen AC*). Säilytetään huoneenlämmössä ja poissa lasten ulottuvilta.

*Alluranpunainen AC voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Paino0,063 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prelox® 60 Tabl.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X